Inspirasjon

Vi i Slagen Hestesport ønsker å gi dere som kunder, noe mer enn bare en nettbutikk, så hvorfor ikke litt inspirasjon! Vi ønsker å fortelle dere litt mer om nyheter, kanskje komme med noen tips og triks til og med! Litt bilder og kanskje en videosnutt, skal vi også få med, så dere faktisk ser hva vil holder på med. En gang i blant kommer det et nytt inspirasjonsinnlegg, så da er det bare å følge med.

Vi tenkte vi skulle starte med å fortelle litt om oss, så da er det første innlegget i gang!

Slagen Hestesport startet opp i 2020, og eies i dag av Malin Törneklint, og samboer Andreas Eilerås. Vi holder til på familiegården til Andreas, rett utenfor Tønsberg. Vi driver nettbutikk med hesteutstyr, men har også en liten butikk her på gården, i det lille røde stabburet. 

Malin og hesten Busan, Slagenhestesport.no
Malin og hesten Busan

Vi forhandler kjente merker som Kingsland, Uhip, Utzon Equestrian og Bucas. Vi tilbyr produkter som for eksempel hestefor, børster, ridehjelmer og grimer. Og ikke minst så tilbyr vi også nå bittvarmer fra Meela.

Oppfordring til dere, er det noe dere ønsker at vi skal lage et inspirasjonsinnlegg om, eller om det er noe dere mener vi skulle hatt som produkter, send oss gjerne en melding på Facebook, så ser vi på det. Eller kanskje det er noe annet dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt.

Våre åpningstider i butikken på gården er:

Mandag og tirsdag: kl 15:00 til 18:00

Torsdag: kl 15:00 til 18:30

Fredag: kl 13:00 til 16:00

Lørdag: kl 12:00 til 15:00 (Det hender vi gjør andre ting også, så kommer du langveis fra, ta gjerne kontakt med oss på forhånd, enten på Facebook eller send oss en tekstmelding på 403 41 907)

Butikken "Stabburet", her finner man nyheter og inspirasjon. Slagenhestesport.no
I butikken vår «Stabburet», finner man alltid litt nyheter og inspirasjon!

Vi ønsker dere velkommen til vår hesteutstyrsbutikk, både på nett og på gården! 

Og mens du er her, sjekk ut våre nyheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *