Beskrivelse

Sterke knokler med Fohlengold Bone
Fohlengold Bone er et produkt som anvendes til føllet. Den kan gis allerede når føllet begynner å innta fôr selv før fravenning, men har også effekt hvis den først gis fra 6 levemåned. Føllets primære sjelletvekst stopper naturlig når føllet er omkring 18 måneder gammelt, og frem til da vil det være mulig å påvirke utviklingen. Dette betyr ikke at føllet ikke vokser etter det, men det vil gå noe langsommere enn i de første 18 månedene.
Fohlengold Bone gis sammen med føllets vanlige fôr eller utblandet i et måltid Mash. Den har et høyt innhold av nukleotider, beta-glukaner samt et høyt innhold av urter og grønnleppet muslingekstrakt, som leverer viktige byggestein til utvikling av knokler, brusk og leddvæske. I tillegg inneholder Fohlengold Bone også MSM og kondroitinsulfat, som har vist seg å understøtte bruskdannelse.

Målrettet understøttelse av knokkeldannelse og -vekst
Fremmer knoklenes tetthet, styrke og elastisitet
Til vekstbetingede utviklingsforstyrrelser i knokler- og ledd

Fôringsanvisning
Fohlengold Bone gis 15 g daglig til ponni/føll og 30 g daglig til heste-føll. Kan gis så lenge føllet vokser, men vi anbefaler frem til det er min. 18 måneder.

NB: Dette tilskuddsfôret har et høyere innhold av vitaminer og sporstoffer enn et normalt fullfôr og må derfor kun utgjøre 9 % av hestens daglige fôr (inkl. høy). Vennligst overhold fôringsanvisningen.

2 måleskjeer = ca. 30 g

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “St. Hippolyt Fohlengold Bone 1kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.