Beskrivelse

NAF Magic er et beroligende tilskudd av en femstjerners sammensetning basert på magnesium. NAF Magic inneholder også en unik kombinasjon av beroligende urter og næringsstoffer som er kjent for å virke avslappende på muskelvev og bidra til økt konsentrasjon.

Det finnes ingen magiske triks bak NAF Magic, kun sunn, vitenskapelig og veterinærmedisinsk kunnskap, kombinert med ingredienser av høyeste kvalitet.

Magnesium er et livsviktig næringsstoff for hestens velvære og blant mange av sine egenskaper regulerer magnesium nervøse spenninger. Ettersom magnesium også påvirker muskelspenninger, kan en hest med lave magnesiumverdier virke kort og spent i bevegelsesmønsteret, og uttrykke angst, virke ekstatisk og mangle selvtillit. Lave verdier av magnesium kan forårsakes av beitemangel eller hestens eget stoffskifte. Magnesiumverdiene kan også påvirkes av regelmessige reiser og konkurranser. NAF Magic er mer enn bare magnesium, den inneholder også en blanding av urter på grunn av deres tradisjonelle bruk for økt selvtillit og konsentrasjon. Den unike blandingen av magnesium og urter støtter opp om at NAF Magic kan få hesten til å takle det som kreves av den, rolig og selvsikkert.

Ved dosering 25g per dag varer en 1,5kg ca 60 dager.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “NAF Magic 1,5kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.