Beskrivelse

 

Vi sender dessverre ikke kraftfôr, dette må hentes på vårt lager. Ved valg av frakt må du velge «Lokal Henting»

Dette er en fiberrik müsli med lavt innhold av karbohydrater. NutriStar passer til hester som brukes innen Western/Reining. Disse hestene (Paint, Quarter og Appaloosa) kjennetegnes ved deres sterke muskelstruktur, skjelett, leddbånd og sener.

Proteinet er av høy kvalitet, men moderat i mengde. NutriStar er også nyttig for unghester under opptrening, samt hester med lav muskelmasse av alle raser.

Quarter, Appaloosa, Paint og andre raser som opprinnelig ble avlet for å jobbe med storfe, er genetisk utstyrt med en stor muskelmasse som utgjør en større andel av den totale kroppsvekten. Samtidig er de ofte mer nøysomme enn andre raser, og derfor er det behov for et fôr som gir hesten en begrenset mengde energi, men som også sørger for å dekke behovet for muskelrelevante næringsstoffer.

Hvis fôringen ikke gir tilstrekkelig dekning for disse behovene vil bein, sener, leddbånd og ledd konkurrere om næringsstoffene. På denne måten kan det oppstå en mangelsituasjon som fører til tidlige tegn på slitasje.

 

NutriStar leverer proteiner av høyeste kvalitet, mens det totale proteininnholdet er moderat. Energiforsyningen er basert på den høyeste kvaliteten på pektinholdige råvarer, oljefrø og oljer. Det lave karbohydratinnholdet er først og fremst gunstig for musklene, som også støttes av en spesiell mineralisering. Ulike antioksidanter som vitamin E og OPCs beskytter muskelcellene mot frie radikaler. Alt dette viktig for å sikre en jevn energiproduksjon.

– Førsteklasses protein for å støtte musklene
– Høyt innhold av fiber og kornkim
– Inneholder urter, havalger, kaldpressede oljer og oljeholdig frø
– Lavt innhold av korn

 

300-600g pr. 100kg kroppsvekt daglig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “St. Hippolyt Nutristar 20 kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.