Beskrivelse

Vi sender dessverre ikke kraftfôr, dette må hentes på vårt lager. Ved valg av frakt må du velge «Lokal Henting»

 

 

NaturMüsli SOLO er et fiberbasert og velfungerende fullfôr.

Det lave stivelsesinnholdet i SOLO gir en lav GI (glymaksindeks) som kan påvirke fordøyelsen slik at energien frigis langsomt. Blodsukkeret holdes mer stabilt og musklene får en jevn og langvarende energitilførsel.

SOLO inneholder en rekke biologisk aktive stoffer som sikrer en harmonisk fordøyelse. Maiskim, oljeholdig frø og kaldpressede oljer tilfører flerumettede fettsyrer som stimulerer blodsirkulasjonen til fordel for fordøyelse, luftveier, hov, hud og pels.

SOLO inneholder en velbalansert blanding av urter som er med på å bidra til stimulering av hestens apetitt, tyggeaktivitet og fordøyelse.

For å dekke hestens naturlige behov består SOLO av en rekke verdifulle fibre, disse støtter tarmfloraen og stimulerer hestens egen syntese av energirike fettsyrer. Dette resulterer i en sunn og velfungerende fordøyelse, som sikrer optimal fôrutnyttelse, høy vitalitet og høyt motiverte hester som kan yte maksimalt.

– Fordøyelsesfremmende fiberstruktur
– Lavt sukker- og stivelsesinnhold
– Langvarig, stabil energiutslipp
– Naturlig, velsmakende og balansert
– Biologisk aktive stoffer
– Organisk bundne mineraler og sporstoffer

Hvis hesten har et spesielt høyt energibehov, kan mengden SOLO økes eller ekstra energifôr tilsettes f.eks. Glyx-Wiese Wiesentaler. Også et daglig måltid Irish Mash eller Glyx-Mash kan også bidra med ekstra energi og bedre fôrutnyttelse.

250-400g pr. 100kg kroppsvekt daglig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “St. Hippolyt NaturMüsli SOLO 20kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.