Beskrivelse

 

Vi sender dessverre ikke kraftfôr, dette må hentes på vårt lager. Ved valg av frakt må du velge «Lokal Henting»

NaturMüsli SENIOR er en fiberrik müsli som er velegnet til eldre og sensitive hester. NaturMüsli SENIOR er også velegnet til magre hester som behøver å legge på seg.

– Rik på lettfordøyelige fibre
– Lav kornandel, kun 3 % havreflak
– Nærende velsmagende
– Inneholder krydderurter, havalger, oljer og oljeholdig frø

Med alderen faller som regel kravet til hestens prestasjoner. Dermed reduseres også behovet for energi fra karbohydrater.

Av og til reduserer man hestens arbeid fordi den får problemer med helsen. Men det reduserende energibehovet kan ikke likestilles med et redusert behov for næringsstoffer. Fordøyelsessystemet til eldre hester stiller store krav til forarbeid av råvarene, og at opptaket er så høyt som mulig.

NaturMüsli SENIOR har en høy andel av lettfordøyelige fibre og urter som kan hjelpe med å utligne kvalitetsproblemer i grovfôret. En høy andel av kaldpressede oljer sammen med ett bredt spekter av vitalstoffer og sporstoffer tilfører en tilstrekkelig mengde næringssstoffer.

Når man fôrer eldre hester med en fôrblanding med skånsomt behandlede råvarer, belaster det ikke hestens system så hardt, noe som sikrer en god og lang alderdom. Korrekt fôring er uansett en forutsetning om man ønsker en velfungerende senior hest. NaturMüsli SENIOR er også velegnet til andre sensitive hester.

150-200g pr. 100kg kroppsvekt daglig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “St. Hippolyt NaturMüsli SENIOR 20kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.