Beskrivelse

Vi sender dessverre ikke kraftfôr, dette må hentes på vårt lager. Ved valg av frakt må du velge «Lokal Henting»

 

Hesta Mix serien er for hester som har et høyere behov for mineraler i den daglige fôringen. Hesta Mix passer godt til spesialraser, barokkhester og de nøysomme hesterasene som f.eks. islandshest og fjording. Også hester som er plaget med sommer-eksem, kløe og andre hudproblemer kan med fordel bruke dette fôret, da disse tilstandene ofte har sammenheng med mangel/underskudd på mineraler i den daglige kosten.

Mange hester har kun bruk for en liten del kraftfôr for å få dekket sitt energibehov. Dette gjør at tilførselen av livsviktige mineraler og vitaminer blir for liten og som i sin tur kan gi opphav til nervøsitet og uro, mottagelighet for infeksjoner, hudproblemer, allergier, avmagring, stoffskifteproblemer og hormonforstyrrelser.

Hesta Mix er et fôr med særlig høyt innhold av vitalstoffer og mikronæringsstoffer i biologisk høyt opptakelig form. Selv med små rasjoner sikrer man hestens behov av vitaminer og mineraler.

– Inneholder krydderurter, oljer og oljeholdige frø
– Kan kombineres med annet kraftfôr
– Havre og melassefri
– Hurtig resultater

Hesta Mix Müsli er velegnet for hester i arbeid som har behov for økt energi og trenger næring til muskulaturen.

Tilpasset prestasjonshestens behov med særlig vekt på urter og antioksidanter slik at hestens kropp og muskulatur kan prestere på et høyt nivå.

200-300g pr. 100kg kroppsvekt daglig.

Anbefalt dosering dekker hestens mineralbehov. Ved lavere dosering kan man tilføye MicroVital for å dekke mineralbehovet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “St. Hippolyt Hesta Mix Müsli 20kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.