Beskrivelse

Sticky Trap fluefangerlim er spesielt utviklet for å fange hestebrems, klegg, fluer og andre irriterende insekter uten bruk at giftstoffer. Sticky Trap fluefangerlim er laget med naturlige mineraler, er lysebrun i fargen og vil ikke tiltrekke seg andre arter som sommerfugler og bier. Limet varer opp til 20 uker.

Sticky Trap har en klebrig effekt som er spesielt designet for å tiltrekke seg små bitende/stikkende insekter og er ikke giftig for andre mennesker og dyr. Vi anbefaler at man henger fluefangeren utenfor rekkevidde av barn og dyr. Heng den ikke over dyrene da det er vanskelig å få ut av pelsen. Det beste er å henge de utenfor gjerdet ca 80 cm over bakken slik at dyr ikke kommer til.

Bruksområde:

Påfør Sticky Trap på fluefangeren. Fluefangere kan lages av forskjellige materialer, hvorav plastikk er å foretrekke. Vi anbefaler at man benytter seg av en svart bøtte, som man henger opp ned i et åpent område slik at den kan bevege seg med vinden og bli oppvarmet. Vi anbefaler også at du bruker en liten kost til å påføre limet. Bøttene er lette å rengjøre og kan bli brukt sesong etter sesong.

Vi selger bøtter med snor som er klare til å henges opp og pensel til å påføre Sticky Trap middelet med.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sticky Trap Horsefly Glue”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *