Beskrivelse

Leke som kan brukes på flere måter!

Løs leke – La leken ligge på stallgulvet for enkel, engasjerende lek, samtidig som det oppfordrer til utstrekking og naturlige gressetendenser.

Hengende leke – fest leken i veggen, eller i taket med et tau for større utfordringer og lengre varighet.

Veggfester – Du kan få kjøpt eget veggfeste utenom. Den er ekstremt effektivt mot uvaner i stall, som krybbebiting og luftsluking. Fest leken på stedet der uvanen ofteset utføres for å raskt og effektivt redusere stress og kjedsomhet. Leken snurrer i veggfestet og gir en kontinuerlig bevegende overflate som hesten ikke kan bite på eller sluke luft fra, men som gir en smakfull, sukkerfri slikkestein som gir den noen annet, sunnere å drive med.

Bitering – inspirert av baby- og hundebiteleker. Teksturen på lekens vinger gir en interessant overflate for unghester å tygge på, i tannfellingsprosessen og til de som liker å bite på ting.

Inoativ mint svamp oppmuntrer hesten til å fortsette å leke.

Bizzy Ball er mer enn bare en plastholder til en slikkestein. Sett den naturlige fibersvampen med mintolje inni leken for å oppmuntre til mer lek, selv etter at slikkesteinen er spist opp. Mintlukten vil tiltrekke seg hestens oppmerksomhet og gi lek og moro. Svampen er utskiftbar og gjør leken mer interessant, selv uten slikkesteinen.

Smakfull, langvarig slikkestein med lavt sukkerinnhold.

Ved å bruke en spesiell produksjonsprosess, har Bizzy Lick laget refillene bunnsolide, slik at hesten kun klarer å slikke og skrape på den. Den er ekstremt smakfull, og elsket av 99,9% av alle hester. Bizzy Lick refill er et langvarig og sunnere alternativ.

Holdbar – Under testperioden ble det bevist at Bizzy Ball tåler ekstreme påkjenninger, som gjør den holdbar og slitesterk. Ideell for hester som skal ha bokshvile over lengre perioder, og for de litt «aggressive» leksomme.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bizzy Ball”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.