Beskrivelse

Et av de første produktene i Kentucky Horsewear-serien var den magnetiske stabile stallbandasjen Recuptex. Det er et meget vellykket produkt med veldig høy kundetilfredshet, og derfor bestemte Kentucky seg for å utvikle Magnetic Rug Recuptex.

Dette teppet bruker den samme Recuptex stoffteknologien som har vist seg å være topp moderne.

Basert på Bekaert BEKINOX®-teknologien * inneholder de det fineste Inox-garnet (en rustfritt stålfiber) som er vevd inn i stoffet. Det skaper et faraday bur som gjenspeiler magnetfeltene som er opprettet i hestens kropp. Bevaring av disse feltene stimulerer blodsirkulasjonen og oksygenstrømmen. Det akselererer også utvinningsprosessen i et naturlig beskyttende miljø.

Teppet er laget av et veldig sterkt nettingstoff som kan brukes både om sommeren og om vinteren i kombinasjon med andre tepper. Det er ideelt å bruke før og etter ridning for å få hestemuskulaturen til å slappe av. Den kan lett bli liggende på hesten over natten. Vi foreslår å bruke teppet en time for å starte og gradvis øke mengden timer på hesten de neste par dagene, slik at han kan tilpasse seg den kriblende effekten den kan gi.

Maskinvaskbar ved 30 °, ingen tørketrommel

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0000 × 0000 × 0000 cm
Farge

Navy

Størrelse

125, 130, 135, 140, 145, 155, 160

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kentucky Magnetic Rug Recuptex”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.